考生在線咨詢

上海成考網微信公眾號 上海成考網微信公眾號
返回頂部∧
    歡迎訪問上海成考網!本網站為民間交流網站,主要為廣大考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以上海市教育考試院www.shmeea.edu.cn為準。
  • 咨詢電話:021-65378891

上海成人高考網

城市:
成考系統:

繳費查詢

考試提醒

考生交流

成考題庫

成考課程

所在位置:上海成考網 > 試題題庫 > 專起本 > 正文

2018年成人高考專升本英語考試模擬試題(二)

2018-05-23 14:55:06   來源:上海成考網    點擊:
作者:毛老師
二、詞匯

16.Tim stopped and stayed for a moment to _____ himself that he was not being followed.

A、insure

B、assure

C、confirm

D、confine

17.Many foreigners in China enjoy watching the news on CCTV _____ .

A、Program

B、Performance

C、Channel

D、Play

18.I tried to get through, but there were too many people _____ my way.

A、blocking

B、delaying

C、holding

D、stopping

19.To _____ their new product, they are selling it at half price for a month.

A、raise

B、improve

C、promote

D、increase

20.The local authorities decided to keep the old temple for its historical _____.

A、value

B、benefit

C、wealth

D、property

21.With a total of 1,300 million people, China is one of the most densely _____ countries in the world.

A、populated

B、polluted

C、crowded

D、concentrated

22.It wasn’t a good thing; _____, it was a huge mistake.

A、on the whole

B、on the contrary

C、on the average

D、on the other hand

23.It’s a shame that he is still _____ his parents; he is already 25 years old.

A、depending on

B、growing on

C、focusing on

D、feeding on

24.Will you _____ it that this letter gets mailed today?

A、see off

B、see to

C、look after

D、look into

25.She _____ her research into the cause of cancer in spite of financial problems.

A、carried away

B、put forward

C、consisted in

D、persisted in

參考答案:

16. B 17. C 18. A 19. C 20. A

21. A 22. B 23. A 24. B 25. D

成考倒計時

241

立刻定制專屬提升方案

獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

上海成考網申明:

(一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

(二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

轉載請注明:文章轉載自 上海成考網 [http://www.chisemm.com/]
本文關鍵詞:
本文地址:http://www.chisemm.com/show-696-295-1.html

上一篇:2018年成人高考專升本英語考試模擬試題(一)
下一篇:2018年成人高考專升本英語考試模擬試題(三)

上海成人高考提升便捷服務
距2021全國成人高考:還有 241
【請廣大考生提前備考】